Madlib & Frank Nitty - Medicine Show No. 9: Channel 85 Presents Nittyville (2011)

geen stemmen

Label: Madlib Invazion

1. Nittyville (The Landing)
  2. So Beautiful (Dues Paid)
  3. Stageridin'
  4. Smoke Theme for Dankery Harv
  5. Jus' Follow
  6. The Exclusive (Bar Scene)

met The Professionals

7. Eyegotcha
  8. Legalize It (Interlude)
  9. Sunday Sinema
  10. What Can U Tell Me

met MED

11. The Truth (Interlude)
  12. Red Light Green
  13. Go There Madlib
  14. Set It Off

met Prime

Rene1979
Eindelijk is deel 9 daar. Dit kwam dus omdat Frank Nitty in de bak zat.. Daarom brachten ze het niet uit.

avatar van MJ_DA_MAN
Dan wordt het toch Madlib feat. Frank Nitty? Nu staat ie nergens aangegeven.

avatar van MAS
MAS
Rene1979 schreef:

Hij doet zijn naam wel eer aan dan.

Rene1979
Kijk een MJ. Ik vind het persoonlijk mooier als die feats er niet achter staan omdat je er dan weer groepen van moet maken. En dan staat deze niet tussen de rest van de serie. (overzichtelijker) maar jij wilt precies de regels, en wil wel vaker commentaar leveren op mijn toevoegingen dus bij deze.

avatar van MJ_DA_MAN
Klopt, maar goed, feiten zijn feiten .

Overigens kun je ook meteen deze en deze samenvoegen .

Rene1979
Dit is best een lekker plaatje geworden. Had al de Limited vinyl versie besteld dus ben wel erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien.. Ga hem pas becijferen als ik hem helemaal goed geluisterd heb..

avatar van Septua
Ik snap die hele discografie van Madlib niet meer.
Alles staat zo door elkaar heen..

Dus dit is een verzamel?

Wanneer brengt de man eens een waardig project uit wat normaal bij de regulier kan staan... alá Madvillainy o.i.d.

Rene1979
Dit is een normaal album.. En kan ook als zodanig worden behandeld. Zal hem dus ook wijzigen. Dit is het eerste deel wat niet als verzamelaar wordt uitgebracht. Ondanks dat hij wel tot de serie behoort. De anderen waren allemaal beat tapes en eigenlijk ook geen verzamelaars op de eerste van deze serie na..

avatar van Silky & Smooth
Is deze eindelijk uit? Dan is mijn serie compleet! Nu nog alles luisteren...

Rene1979
Ja ik heb hem op LP gekregen vandaag