Ojos de Brujo - Barí (2002)

Spanje
Wereld
Label: La Fabrica De Colores

1. Intro (0:41)
  2. Tiempo de Soleá (3:06)
  3. Ventilaor R-80 (3:20)
  4. Naita (3:46)
  5. Quien Engaña No Gana (3:20)
  6. Zambra (6:46)
  7. Ley de Gravedad (3:49)
  8. Memorias Perdías (3:22)
  9. Tanguillo de María (3:28)
  10. Bulería del Ay! (3:28)
  11. Calé Barí (5:17)
  12. Acción Reacción Repercusión (3:26)
  13. Tahita K*lorro*mix (8:59)
avatar van lebowski
Gisteren voor het eerst live gezien op EuroSonic, in één woord fan-tas-tisch! Flamenco, beatbox, funkende grooves eronder en een indrukwekkende zangeres. Net de cd weer opgezet en ik concludeer: twee stemmen op MuMe is te weinig.

avatar van oruiz
volledig eens met lebowski; ik ga trouwens de 20ste naar hun concert in Paradiso

avatar van Oldfart
Ken geen van hen platen; heb ze alleen een paar keer live op tv gezien, o.a. bij Jools.
Was toen behoorlijk onder de indruk. Maar ja dan vergeet je ze weer.
Welk van de drie albums is het beste?

Vreemd overigens dat hier op MuMe ik niets kan vinden van Radio Tarifa; ook een band met flamenco als basis en tevens uit Spanje. Ook erg goed.

avatar van El Ninjo
Lijkt me dat er dan een mooie taak voor je klaarligt om ze snel toe te voegen

avatar van Oldfart
Heb ik al geprobeerd en blijf maar problemen houden met het plaatsen van de hoezen.

avatar van El Ninjo
Ik zal eens kijken wat ik voor je kan doen.

m.b.t. Ojos de Brujo, heb ze alleen een keer live gezien, bijzonder goed inderdaad. Moet hier ook nodig eens een CD van gaan beluisteren.

avatar van oruiz
ze waren fantastisch gisteren in Paradiso!

Sven Bersee
Ja.

nee hoor

Sven Bersee
Inderdaad.

Joy
ah

de Hacride cover komt hiervandaan

gaat ik maar eens pindakazen dan, klonk goed in de metal versie

inmiddels binnen

zeer lekkere muziek, meer meer

avatar van EttaJamesBrown
Dit pittig worstje lust ik wel.