White Hills - H-p1 (2011)

Label: Thrill Jockey

1. The Condition of Nothing (6:38)
  2. Movement (2:44)
  7. Hand in Hand (6:03)
  8. Monument (6:28)
  9. H-p1 (17:11)
avatar van Jannemanneke
Heb dit album via de luisterpaal (3-12) beluisterd en lijkt me erg interessant....staat al in bestelling bij wow

avatar van itchy
Geweldige plaat. Lompe spacerock met fijne electronica. Soms met riffs die je al 10000 keer hebt gehoord maar toch werken. De plaat heeft een hele duistere Black Sabbath-achtige ondertoon. Favoriete nummers: het lekker doormalende Paradise met zijn kraut-beat, het splijtende Upon Arrival en het fenomenale titelnummer.

J.B.
Toevallig net Paradise opstaan nu ik het bericht van itchy lees. Ik wilde hier al eerder een bericht neerzetten, maar weer eens niet van gekomen. En nu is het gras al iets voor m'n voeten weggemaaid. Want dit is inderdaad wel één van de betere noisy rockplaten die ik dit jaar gehoord heb.

avatar van robbizzel
zo dit is goed zeg.. heerlijk!

Concertaankondiging verplaatst naar White Hills

steinenj
For the love of drone! Heerlijke plaat, kan niet wachten om hen live te zien.

avatar van scabiosa
niet slecht