Prankster is in 2007 ontdekt met zijn remix van Neophyte's ''Execute''. Sindsdien heeft hij deze EP geproduceerd en een remix van het Nightmare anthem van 2009. Binnenkort zal weer een nieuwe EP van hem verschijnen op Adrenaline Records
Life Of Crime is een prima nummer. De kick heeft een dun distortion laagje over zich en dan klinkt prima. De melodie is niets bijzonders, maar werkt goed op de dansvloer. De vocals zijn niet echt origineel dus de hele formule is standaard.
Intoxication is wat steviger gebeuk. Lekkere drive en de kicks doen hun werk prima. In de break zijn vocals uit de film Resident Evil: Apocalypse. Prima keuze naar mijn mening, past wel in de track. Er is verder niet echt een melodie aanwezig maar meer wat rondstuiterende geluidjes. Erg lekker nummer.
Hustlers & Killers heeft in de intro beroerde vocals, maar de kick is wel in orde en dat is toch het hoofdingrediënt in deze muziek. De break valt een beetje weg tussen de rest en past er ook niet echt bij. Wel is het een erg mooi stukje (soundtrack van Gladiator). De melodie is ook prima en naar het einde toe komen weer vervelende vocals.
De Prolaxx en Outrage Tietjes Remix is een leuk tussendoortje, meer niet. Niet zo leuk als het origineel maar ook zeker niet beroerd. Gewoon een leuke opvuller.
Hellblazer schreef: ...Tietjes Remix is een leuk tussendoortje, meer niet. Niet zo leuk als het origineel maar ook zeker niet beroerd. Gewoon een leuke opvuller.