BJ Nilsen & Stilluppsteypa - Big Shadow Montana (2011)

1 stem

Zweden
Electronic
Label: Helen Scarsdale

1. Untitled (22:02)
  2. Untitled
  3. Untitled (23:36)
avatar van trebremmit
Bijzonder fijn plaatje deze, erg sfeervol met allerlei geluiden die komen en gaan in deze science fiction achtige drones.

avatar van noruas
check, dit moet ik nog luisteren. Ooit eens heerlijk psychedelisch in slaap gevallen met een eerdere plaat van deze twee artiesten. En ik weet niet eens meer welke (dat wordt de hele discografie beluisteren )

Ze zijn met z'n drieen

avatar van noruas
I know maar twee groepen zijn het ook al niet anyway, gezien jouw score moet ik er misschien maar haast achter zetten?

Sietse
Ja, een van mijn favorieten dit jaar. Echt een heerlijke plaat en mijn favoriet van de heren denk ik (al durf ik dat niet met zekerheid te zeggen, want ze zijn allemaal tof en deze is wel net ff anders dan de vorige).

avatar van essence
Eeuh, iemand enig idee waarom eer een track 2 staat met als titel 'untitled', en dat terwijl de optelsom van de twee tracks met tijdsaanduiding op 45:38 komt ...

avatar van trebremmit
Ik heb al twee keer de goeie tracklist ingediend en iedere keer komt het er weer te staan.
Dit album bestaat dus gewoon uit 2 tracks.

Sietse
precies, 2 tracks opgebouwd uit verschillende delen (die niet los vermeld worden).