Street Hearts - Debut EP (2011)

1 stem

3. Saturday Night (2:12)
  4. Trust (3:50)
avatar van kobe bryant fan
0,5
Zelden zo'n slechte beats gehoord, 2 vrouwelijke Mc's en een EP maken blijkt hier geen goede combinatie te zijn. De eerste track is nog redelijk maar daarna volgen er 3 slechte tracks die zelfs meer geschikt zijn voor de top 40.

avatar van kobe bryant fan
0,5
Vanaf dat de eerste noot begint merk je al dat het hun debuut EP is, zo merk je maar weer dat 13 minuten lang kunnen duren. De beats konden door mij gemaakt zijn ze klinken zeer goedkoop en er is denk ik geen aandacht aan besteed. Ook zijn het twee vrouwen die rappen, zingen het is hier zo'n geval van tussen de twee. Maar ook daar slagen ze niet in, het boeit je niet en je krijgt veel zin om te stoppen met luisteren. Dus een zeer matige EP. En ik heb hard mijn best gedaan om een pluspunt te vinden ik vond er maar 1 elke song zou goed scoren in de top 40. Maar dat is dan eerder een pluspunt voor hun geld dan voor mijn oren.

avatar van muziek-fan
Vind ik ook.