Hammer - Black Sheep (1979)

Jazz / Rock
Label: Asylum

1. Jetstream (4:09)
  2. Heavy Love (6:05)
  3. Black Sheep (5:14)
  4. Light of Dawn (3:24)
  5. Hey Girl (3:15)
  6. Waiting No More (4:56)
  7. Between the Sheets of Music (3:17)
  8. Manic Depression (4:29)
  9. Silent One (7:16)
Top wat hij allemaal uit de keyboards haalt alsof Hendriks (nummer zelf nog mee speelt

WPE
Bah, ik vind dit echt ronduit een slecht album van Jan Hammer. Het is al de vraag hoe interessant het is als je met behulp van synthesizers gitaren imiteert, maar los daarvan vind ik de nummers op dit album ronduit slecht. Jan kan echt veel beter!

Duidelijk een verschil van mening. ik hoor dit liever dan die kul deuntjes van Miami Vice

avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
WPE schreef:

Is dat niet een beetje zijn handelsmerk? Op latere werken en zeker ook zijn Miami Vice-periode, doet hij bijna niet anders.

Heeft zen momenten maar heb sterkere dingen van hem in de kast staan net goed genoeg om de middelmaat te overstijgen maar ook niet meer dan dat !