Total Touch - This Way (1998)

Label: Ariola

1. Back in the Groove (3:59)
  2. I'll Say Goodbye (4:03)
  3. Here 'N' Now (4:49)
  4. Love Me in Slow Motion (4:04)
  5. Prelude of Truth (0:20)
  6. Moment of Truth (4:07)
  7. I Will Stay Around (4:47)
  8. Ego (4:23)
  9. Train-Cha's Dream Interlude (2:08)
  10. Someone Like You (4:06)
  11. Do You Mind (4:25)
  12. This Way (4:21)
  13. Forgive- Won't Forget (4:35)
  14. Endlessly (3:43)
avatar van FunkStar
De tweede cd van broer & zus Oosterhuis! Trijntje laat op deze cd duidelijk horen dat ze gegroeid is en dat haar stem fenomenaal is! De afsluiter van de CD 'Endlessly' is misschien wel het mooiste liedje van de cd. Ook het swingende 'Love Me in Slow Motion' is heerlijk!

avatar van Bubblez
Endlessly vind ik ook prachtig en ik garandeerde destijds een enorme hit voor Forgive- Won't Forget, maar helaas...

avatar van Rinus
Toch wel wat minder dan het debuut. Album is qua opzet niet veel verschillend maar er staan wat mindere nummers op.

avatar van Funky Bookie
Het album begint lekker energiek. Daarna komt voor mij de focus teveel op de schitterende stem van Trijntje. Het album luistert verder prima weg.

avatar van MIAB
Dit is helemaal zo gek nog niet van Nederlandse bodem. Ik kende dit album niet echt en na 1x luisteren vond ik er ook niet zoveel aan, maar daar moet ik toch wel wat op terug komen. Volle punt erbij. 3,5*

1. Back in the Groove (3:59) --- 3,0
I'll Say Goodbye (4:03)  --- 4,0