Marlous - Ik Voel Me Goed (2011)

1 stem

Label: T2

1. Ik Voel Me Goed (3:19)
  2. Duizend Nieuwe Leugens (3:34)
  3. Zomer in de Stad (3:04)
  4. Vannacht van Jou Gedroomd (3:13)
  5. Zweven (3:38)
  6. Het Liefste Met Jou (3:37)
  7. Als Hij 's Nachts Piano Speelt (3:30)
  8. Jij Alleen Jij (3:36)
  9. Ik Spreid Mijn Vleugels Uit (3:26)
  10. Je Zeurt Teveel (3:41)
  11. De Waarheid (3:18)
  12. Show Is Voorbij (3:00)
  13. Summerlove (3:02)
avatar van Editoor
Nieuw Nederlands talent?

MindRuler
Je Zeurt Teveel

Wie is dit? Het vrouwelijke equivalent van Joling?

avatar van Dieter
Erger dan dit kan echt niet

avatar van Arrie
Vannacht van Jou Gedroomd is een cover van... jawel, Mrs. Robinson van Simon & Garfunkel! Het nummer is in een TROS-jasje gestoken en een echt feestnummer geworden!

Inderdaad heel erg...

Overigens ziet ze er niet verkeerd uit... en in de clip van Je Zeurt Teveel gaat ze onder de douche!

avatar van OldRottenhat

avatar van Arrie
OldRottenhat schreef:
Marlous heeft onlangs nog enige bekendheid verworven bij Omroep Maxim (VPRO):

YouTube - Marlous in omroep maxim

Die interviewer vind ik heel vervelend, maar eerlijk is eerlijk, het is wel een leuke meid, die Marlous. Komt erg spontaan en sympathiek over, jammer van de muziek...

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Ik moest nochtans meteen aan Barbie denken, maar goed: de muziek dus .

avatar van OldRottenhat
Arrie schreef:

Ja eens, op mij komt ze dus ook niet eens echt heel stom over. Maxim (de interviewer) vind ik dan wel weer vrij geniaal trouwens