Lumerians - Transmalinnia (2011)

Label: Knitting Factory

1. Burning Mirrors (4:46)
  2. Black Tusk (4:10)
  3. Xulux (6:43)
  4. Atlanta Brook (5:17)
  5. Melting Space (4:34)
  6. Catalini Rises (6:09)
  7. Hashshashin (2:56)
  8. Longwave (9:36)
  9. Gaussian Castles (5:16)
avatar van Helicon
WAT EEN GEWELDIGE PLAAT!! Een heerlijke psychedelische trip, Je waant je zo in de 60's/70's, terwijl dit toch gloedtje nieuw is.

Fijn, heel fijn

avatar van trebremmit
Heerlijke spacey plaat met krautrock achtige beats, veel fuzz en psychedelica.

avatar van robbizzel
super relaxte plaat, erg goed dit!!

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Psychedelische rock met jazz-invloeden. Niet verkeerd maar ik hoor liever The Black Angels, dit is allemaal net wat te braaf. En net niet pakkend genoeg.

avatar van essence
Heel chille psych plaat. Geen oeverloos gefreak maar groovende psych met inderdaad wat krautinvloeden.
Ook hier en daar hoor ik wat new wave invloeden maar dat zal wel helemaal aan mij liggen .

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
DjFrankie schreef:

Herbeluisterd toch wel gaaf, en een 1/2 erbij.