Mickey Newbury - Better Days (2011)

Country
Label: Drag City

1. If You Want Me to I'll Go (3:37)
  2. Sunshine (3:02)
  3. Sad Satin Rhyme (3:14)
  4. Why You Been Gone So Long (3:18)
  5. I Don't Wanna Rock (1:55)
  6. Let Me Stay Awhile (2:25)
  7. Flower Man (4:10)
  8. Good Morning Dear (2:11)
  9. On Top of Old Smokey (3:27)
  10. Interlude: How Many Times (Must the Piper Be Paid for His Song) (2:03)
  11. Better Days (3:20)
  12. How I Love Them Old Songs (2:09)
  13. I Don't Wanna Rock (2:27)
  14. I Don't Want Me No Big City Woman (2:07)
  15. You're Not My Same Sweet Baby (4:51)
avatar van muziekobsessie
Onuitgebracht materiaal van 1969 tot 1973. verkrijgbaar bij the amercan trilogy box(met geremasterde looks like rain, frico mabel joy en heaven helps the child albums!!). En man oh man wat heb ik hier naar uitgekeken. Terwijl de wereld overspoelt wordt met onuitgebracht en hergeremasterd rotzooi van zo'n beetje iedereen die wel is 1 noot gespeeld heeft, werd de beste singersongwriter ooit bijna genegeerd. En nog steeds is dit alleen via buitenland te krijgen. Een schande!! Dit zijn dus voornamelijk demoversie's van bekende en onbekende nummers die ook uitgekleed gewoon erg goed zijn.

BobbieMarley
Inderdaad geweldig!! Ben zéér blij met de drie geremasterde cd's en deze met onuitgebracht materiaal. Het valt me steeds weer op dat country een ondergeschoven kindje is op Mume. Jammer!

Ik ben ook nog steeds dolblij met An American Trilogy. Deze demo's/outtakes zijn wel aardig, maar ik ben er minder enthousiast over dan ik ben over de andere drie schijfjes uit het boxje.

Better Days is (logischerwijs) niet echt een geheel. Kwalitatief vind ik het vaak ook een stuk minder dan zijn albumtracks. Leuke bonus, maar ik ga er denk ik niet vaak naar luisteren.

avatar van muziekobsessie
grappig dat let me stay awhile weer gecoverd wordt op Bergen Whites vergeten meesterwerk "for women only". Heeft Bergen wel een juweeltje te pakken. En zeker een verdienstelijke versie van hemaakt.

avatar van the weaver
BobbieMarley schreef:

het lijkt er wel op, de leukste , indrukwekkendste cd worden niet opgemerkt , bv danny o keefe,
dan stuart etc etc . Gelukkig hebben we die leuke lijst op writteninmusic.nl waar toch wel
veel vanaf te halen is.