Kempi - RockNRolla (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

6. John Gotti

met Lens

7. Du Block
avatar van Rhythm & Poetry
Chaotische EP, komt door de schreeuwerige raps en de valse producties. Soms is het nog wel vermakelijk zoals de track Pop a Pill - met de altijd legendarische Adje - maar vaker is het irritant zoals op Ballin' Als Kees. Sowieso vraag ik me af of De Koning wel zo blij is met een dergelijk nummer. Fijn dat jonge rappers je kunnen waarderen, maar moet het echt zo a-muzikaal? Ik had wel iets meer van deze EP verwacht, staan toch ook twee Soundg8 producties op. Maar nee, dit is niet iets wat ik met vee lobi in de hood kan pompen. Mensen gaan raar kijken dan. Niet eens vies.

De keuze van gastartiesten is ook niet de juiste. Vervang je iedereen (op Adje na) voor artiesten als Kleine Viezerik, Hef en Gers dan kan het gewoon een instant classic worden.

avatar van Reint
Ik hoef een Gers echt niet op een Kempi-nummer te horen (ik hoef Gers sowieso niet te horenm maargoed). Ik vind het wel tof wat die Kempi en Lens qua tracks maken, lekker chaotisch (en hoewel het lyricaal vaak bedroevend), vind ik de flows (lees oergeschreeuw) in combinatie met de beats (lees Dirty South) af en toe best vermakelijk. Ga dit toch eens opzoeken.

avatar van NL_RAPPIN
Er staan wel wat bangers op, maar sommige dingen zijn echt slecht afgemixt daardoor vind ik het minder en aan Ballin' Als Kees heb ik de grootste hekel aan op deze EP.