Selena Gomez & The Scene - When the Sun Goes Down (2011)

Label: Hollywood

9. That'S More Like It
  10. Outlaw
  11. Middle of Nowhere
  12. Dices
Goed album. Beter dan de 1ste 2. De song orden alsmaar beter. Love You Like a Love Song en Who Says vind ik een van de beter nummers. De meeste zijn wel erg tof. Geen minder nummer.

Erg goed album idd.

Lekker poppy en dansbaar album. Uitschieters zijn Who says, Bang bang en Hit the lights.
Al nrs zijn inderdaag gelijkwaardig aan elkaar en daarom vind ik er geen zwak nr op deze cd van haar. 4/5.

Ik vind het altijd een 'sport' om tussen alle bagger toch nog juweeltjes van pop/dance/synth/disco albums te vinden. Dit is dus zo'n voorbeeld. Supersterke producties met mooie uitgewerkte arrangementen. Echt de moeite waard, als je dit genre begrijpt Helaas zijn veel mensen alleen maar tevreden als het rock of live achtig moet klinken. Ik hou veel meer van deze stijl.