Big Noyd - Only the Strong (2003)

Label: Landspeed

1. Only the Strong Intro (0:31)
  2. Watch Out (3:39)
  3. Shoot 'Em Up (Bang Bang) Part1 (3:33)
  4. Something for All That (2:57)

met Prodigy

5. We Gangsta (3:39)
  6. Being on Point (Prelude) (0:50)
  7. All 4 the Luv of the Dough (3:04)

met Prodigy

8. Invincible (5:21)
  9. Wildin' on the Tour Bus Skit (1:06)
  10. Noyd Holdin' It Down (2:56)

met Havoc

11. Shoot 'Em Up (Bang Bang) Part 2 (3:47)

met Mobb Deep

12. Air It Out (3:27)

met Havoc

13. Higher (3:10)
  14. Going Right at 'Em (3:18)
  15. That Fire (3:47)
  16. The Kid Is Nice (3:29)
  17. N.O.Y.D. (4:13)
avatar van JLjuju
Zit hier nog enige rauwheid in? Of klinkt t zelfde als Mobb Deep rond die tijd?

RedLightCityBoy
Niet zo goed als Episodes of a Hustla, maar wel dikke shit.

avatar van JLjuju
Bang Bang (pt 1) en Air it Out zijn dope nummers. Vooral Bang Bang is erg lekker, Noyd flowt erg goed op die track

avatar van ThingMan
Enige album wat ik van hem heb. Vind Air It Out wel relaxt. Lekkere beat. Vind hem meestal erg goed als hij te gast is bij Mobb Deep.

avatar van Nr.4
Op zich weinig bijzonders, maar toch wel een vermakelijke QB plaat dit. Aantal vervelende beats, maar staan ook paar erg harde tracks tegenover met Air it Out en Bang Bang.
Verder heb ik niks van Big Noyd en heel erg is dat niet. Doe het verder wel met z'n gastbijdragen her en der.