Zoe Muth & the Lost High Rollers - Starlight Hotel (2011)

Country
Label: Signature

1. I've Been Gone (4:28)
  2. Whatever's Left (5:25)
  3. Let's Just Be Friends for Tonight (3:46)
  4. Before the Night Is Gone (5:47)
  5. Harvest Moon Blues (4:45)
  6. New Mexico (7:11)
  7. If I Can't Trust You with a Quarter (How Can I Trust You with My Heart?) (5:06)
  8. Tired Worker's Song (3:56)
  9. Starlight Hotel (6:52)
  10. Come Inside (4:29)
kistenkuif
misschien nog wel beter dan haar debuut. luister naar de overgang van gitaarsolo naar mandoline in de titelsong. dan weet je genoeg. ik vind haar echt heel goed. ook haar teksten zijn volwassen en doorleefd. ik ben toch niet de enige die haar talent opmerkt.....

BobbieMarley
Had je dat gedacht dan, Willem? Eerlijk gezegd heb ik haar niet zelf ontdekt, maar mijn zus. Die luistert veel naar Folk Alley.

kistenkuif
Ja, zo kan ik het ook. Jij weet al zo veel, Theo. En dan ook nog een zus met een goede smaak. Zo blijft er voor ons niet veel over om te ontdekken....:-) Maar even serieus: ik vind de nog jonge Zoë Muth zo goed omdat bij haar het zingen vanzelfsprekend lijkt te gaan zonder dat het gelikt wordt. Fijne band bovendien. Alles precies bijtgaar. Daar ken ik er maar weinig van. Ja, Emmylou Harris met band in haar begintijd. Daar doet ze me aan denken. Nu maar hopen dat het label haar meer kansen geeft. (Haar eerste ook uitstekende album heeft ze in eigen beheer uitgebracht.)

BobbieMarley
Volgens mij is er een komiek aan jou verloren gegaan, Willem.