Ali B - #ABOVT (2011)

11. Willeke Alberti - Luister Meisje
  12. Bonnie St. Claire - Eeyeeyoo 2011 [Live]
  13. Dennie Christian - Ik Ben Niet Meer van Jou
  14. Henny Vrienten - 32 Jaar Later
Niet alles is even sterk, maar ik heb genoten van de televisie uitzending.
Volgens mij is dit album alleen bij De Blokker verkrijgbaar.

avatar van OldRottenhat
Dat doet de cover wel een beetje vermoeden ja

avatar van Reint
Ik zit eens te tellen, en ligt het nou aan mij of zijn er meer nummers door 'Ali B + rapper' dan aan andere Nederlandse artiesten? Wilden sommige mensen niet op deze cd ofzo?

avatar van Arrie
Zo te zien missen de nummers van Anneke Grönloh en Stef Bos.

ben toch benieuwd wat mensen de beste vonden hiervan!

Harco
Ditmerr schreef:
ben toch benieuwd wat mensen de beste vonden hiervan!

Duidelijk die met KV'tje. De man heeft een harde stem en flow, daarnaast was de beat hard.

Ali B en Negativ - Vaders

avatar van Shockdog
Negativ & Winne (& Ali B)

avatar van Madjack71
Een sterk concept dat mooie tv oplevert. Niet alles is even sterk...He Man van Ben Cramer bijv. Maar aan een Lenny Kuhr kun je het o.a. wel overlaten om er iets moois van te maken. Zover liggen de werelden van volksmuziek en rap niet van elkaar af. Elementaire emoties als boos, blij, bang en verdriet vinden elkaar in elk genre. Ik had het nog beter gevonden als beide versies erop zouden staan, dit is nu een selectie. Hoe dan ook, Ali B. heeft bij mij aan respect gewonnen.

avatar van Slowgaze
Om eens heel laat te reageren op de door Ditmerr geponeerd vraag: ik vind de track van Fresku het beste. De track van Ben Cramer vind ik dan wel weer vrij triest; die poging tot rappen is om te huilen. Vooruit, het had erger gekund: stel dat de beste man 'Lamballen' had gekregen om te bewerken... Als ik iemand niet over bagga slaan wil horen is het Ben Cramer wel.