Guido Belcanto - Zeerover Zonder Boot (1993)

Belgiƫ
Label: EMI

1. Verleden Tijd (3:20)
  2. De Reis Naar de Hel (3:03)
  3. Ik Denk Niet Dat Uw Man Mij Sympathiek Vindt (4:25)
  4. Dokter, Wees Voorzichtig (3:08)
  5. Mijn Vriend (3:38)
  6. Il (2:27)
  7. Rebecca (3:51)
  8. De Verpleegster (2:48)
  9. Ik Slaap Wel op de Vloer (4:02)
  10. De Schipbreukeling (3:33)
  11. Door Achterdocht Verdoofd (2:34)
  12. Mr. Sympatico (3:08)
  13. Mijn Auto (3:07)
  14. In de Stilte der Natuur (3:55)
  15. Mannen (6:13)
EVANSHEWSON
Guido Belcanto stelt me eigenlijk nooit teleur, wat is dat toch een klasbak in zijn heel apart genre; Mooie warme stem en teksten die recht uit het hart komen, geloof me!

En het nummer "Ik Denk Niet Dat Uw Man Mij Sympathiek Vindt" is één van de mooiste die hij schreef! Hulde!

avatar van jetje
Guido is super, zoals hijzelf zegt een wereldster. Jammer dat zovelen het nog niet weten

avatar van nikon42
Je wordt door Guido op het verkeerde been gezet, het lijkt op een ouderwetse smartlap maar is in werkelijkheid een klein verhaaltje wat tekstueel briljant in elkaar steekt. Guido ( met zijn warme stem ) = held. Ik denk in nederland zwaaaaaaar ondergewaardeerd, dat MOET echt beter.