menu

Tank86 - Rise (2011)

mijn stem
4,00 (6)
6 stemmen

Nederland
Rock / Metal
Label: Rising Magma

  1. Barrosphere (5:28)
  2. Axe (6:12)
  3. Saint Piran (5:49)
  4. Apparat (8:28)
  5. Gottes Krieger (2:50)
  6. Black Lake (6:37)
  7. Infidel (5:47)
  8. Dying Mountain (6:50)
totale tijdsduur: 48:01
zoeken in:
avatar van Fza
4,5
Fza
Mooi, eindelijk heeft iemand 'm toegevoegd, ik ben daar altijd te lui daarvoor. Eerste langspeler en ook de beste plaat van Tank 86 tot nu toe. Waar de twee eerdere EP's toch vooral harde stonerrock met een beetje metal invloeden was is het nu metal met nog een beetje stoner invloeden.

Aangezien ik van beide genre's houd is dat voor mij verder geen probleem. Het is namelijk een ontzettend lekker instrumentaal album geworden dat letterlijk geen seconde verveelt. En dat is een behoorlijke prestatie. Lekkere riffs, lekker zwaar en agressief. Top plaat!

avatar van trebremmit
4,0
Deze is inderdaad wat harder, meer richting metal. Wat me vooral opvalt is het drumwerk, erg gaaf!

avatar van trebremmit
4,0
Op Axe is een solo te vinden van Peter van Gelderen(Peter Pan Speedrock) en op Gottes Krieger speelt Tommy Holappa (Dozer, Greenleaf, Dahli) een solo.
Vooral het begin is erg sterk met Barrosphere als keiharde binnenkomer, wat een album en wat een drumwerk! Heavy, hard en meedogenloos!

avatar van Don Cappuccino
4,0
Erg goed album dit. Mijn vader had hem gekocht voor 10 euro en ik heb hem ook eens geluisterd. Lekkere instrumentale stoner rock met flink wat metalinvloeden. Verveelt geen moment en blijft niet heel de tijd bij dezelfde riffs. Technisch ook zeer goed, vooral de drums! 4 sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:32 uur

geplaatst: vandaag om 06:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.