Radio Veronica Presents: MCA Superstars (1973)

Alternatieve titel: Really Got Their Hits Together

10. Brian Hyland - Gypsy Woman
  11. Murray Head - Superstar
  12. Neil Diamond - I Am... I Said
avatar van Dibbel
Dat T-Shirt kun je nog steeds kopen .

Een verzamel-LP van Music Corporation America met liedjes van 1968 t/m 1974. De LP haalde de 6e plaats in de LP Top 50 in maart 1974.
Alle nummers hierop haalden ook de Top 40, behalve Dobie Gray die in de tipparade bleef steken.
Fijne plaat:
2 van de mooiste nummers van Neil Diamond, de beste hit van Cher, een a-typisch Ricky Nelson nummer (zo lekker relaxed) en de Nieuw-Zeelandse crooner John Rowles.
2 nummers van de erg Las Vegas klinkende Engelsman Tony Christie waarvan Amarillo een grote hit was en Las Vegas een kleine. Het zwoele softsoulhitje van het Love Unlimited Orchestra die samenwerkten met Barry White. En dan ook nog het (Jesus Christ) Superstar nummer van de soundtrack door Murray Head en het mooie softsoulnummer van Dobie Gray. Bryan Hyland met de ene (zoete) hit die hij nog had na Sealed With A Kiss uit 1962.

Maakt een LP met 12 goede nummers die ik heb op vinyl in nieuwstaat, Hollandse persing. Op de hoes zit nog een ronde gele sticker met daarop "snelle meepakker 10,-", in een lettertype wat je nooit meer ziet, dus die blijft er fijn op zitten.