Pokolgép - Totális Metál (1986)

1 stem

4. A tűz (2:54)
  5. B.S. Emlékére (4:04)
  6. Totális Metál (3:35)
  7. Mennyit Érsz? (3:47)
  8. Átkozott Nemzedék (3:52)
  9. Mindhalálig Rock and Roll (3:20)
  10. ...Tovább (3:36)
avatar van stephan73
Als ik het goed heb is dit het debuut van deze Hongaarse metalband! Fantastisch kan ik het niet noemen, maar het heeft we iets leuks. Als een Hongaarse Judas Priest gaan deze mannen tekeer in een land dat toen nog onderdeel was van het Ijzeren Gordijn. Nou is mijn Hongaars zeer slecht, maar metal muziek in een land dat onderdrukt werd door een Communistische dictator? Daar heb je ballen voor nodig! Metalen ballen!
De muziek zit goed in elkaar, maar de zang is niet helemaal mijn ding. Alles klinkt, zoals ik al zei, heel erg als Judas Priest, maar dan minder... veel minder!