Merzbow - Metalvelodrome (1993)

Alternatieve titel: Exposition of Electro-Vivisection

1 stem

Japan
Avant-Garde / Electronic
Label: Alchemy

1. Armless (9:22)
  2. Retro (1:05)
  3. G-Pot in Odd Meter (11:32)
  4. Morbid Dick (4:00)
  5. Polycain Type (4:13)
  6. Bluedelick (14:44)
  7. Two for Miles (19:23)
  8. Neon Worms (11:17)
  9. Traveling (11:52)
  10. No.3 (9:04)
  11. HGL Made a Race for the Last Brain (9:21)
  12. Electric Moon Tum-Tik (4:59)
  13. Pink Surf Nitro (1:27)
  14. Scum Rider (1:57)
  15. Hitchhike to Kill (4:16)
  16. Die Fruchtbarkeit in der Ehe / Another Crash for High Tide (46:35)
  17. Soul to Seoul (28:37)
  18. Blood Sadist Goes to Nudist (0:31)
  19. Metal Man Has Hornet's Whip (6:16)
  20. Zero in the Scream (5:17)
  21. Shanty Tramp (4:03)
  22. Necrogrinder (24:54)
  23. Smelly Brain (8:36)
avatar van king_pin
Ik heb me er eens aan gewaagd, een merzbow cd luisteren, Drone en Avant Garde kan ik goed waarderen dus leek het mij een 'logische' stap om ook wat dieper in Noise te graven.
Na de eerste cd hiervan te hebben gehoord (t/m 7) kan ik al snel tot de conclusie komen dat ik hier voorlopig nog weinig mee kan, mn maag wordt letterlijk omgedraaid (nee echt, ik werd een beetje misselijk) dus als dat de artiest z'n bedoeling was dan heeft ie dat iig goed gedaan.

Nee, dan neem ik wel genoegen met het japanse Boris (dat toch ook onder het kopje Noise valt, ook al is het totaal iets anders als dit).

avatar van dix
dix
watje

ouch!

avatar van king_pin
Doet toch wat met je als je watje wordt genoemd omdat Merzbow je iets te veel wordt

Paar maanden verder kan ik opgelucht zeggen dat ik af en toe best wel in de stemming ben voor Merzbow. En dat zonder omgedraaide maag

Sietse
kijk eens aan....

jeko
De aanhouder wint!

Ken deze niet en als zo vaak binnen dit genre inmiddels zwaar OOP, doet momenteel 200 euro op discogs!

avatar van itchy
Ik ben deze nu al een paar dagen aan het luisteren tijdens het forensen en begin al aardig psychotisch te worden!