Dope D.O.D. - The Evil EP (2011)

Label: Dope D.O.D.

1. Slumber Brothers (2:56)
  2. Evil (4:48)
  3. Butterflies (3:03)
  4. Brutality (2:59)
avatar van Delars
De eerste track vind ik niet super, maar de drie daarna zijn keihard !

avatar van Bedorvenkebab
Nee, dit zet ik niet weer op. Na de twee bekende tracks van het aankomende album was ik redelijk enthousiast geworden, maar dit valt vies tegen. Werkelijk alles is hier heel erg wisselend, zowel tekstueel als de flows en de beats verschillen zo erg in kwaliteit dat het niet meer genieten is. Zo is een van die gasten een enorm storende factor (die met dat lange haar), en is een beat als Slumber Brothers zo abstract dat het trio nooit echt lekker kan flowen. Butterfly is bijvoorbeeld wel hard, maar dan zijn de lyrcis weer van een bedenkelijk niveau.
Ik hoop maar dat ze het beste voor het album hebben bewaard.

avatar van Delars
Ik vind Butterflies en Brutality ech dope.
Jammer van die slechte rapper ( Met dat lange haar).
Die verpest toch wel vrij veel maar dat mag de pret niet drukken.
De beats zijn hard, van Evil tot en met Brutality.
Slumber Brothers is gewoon in alle opzichten niet dope.

avatar van Rhythm & Poetry
Vermakelijke EP. Leuke nummers, soms wat mindere raps. Beats iets te veel van hetzelfde, maar de sfeer maakt veel goed.

avatar van Shelter
same here wat betreft die kerel met het lange haar...die heeft geen lekkere flow.
Brutality vind ik ook wel een harde track...alles is hard maar het mist iets waardoor ik het niet vaak zal opzetten.

avatar van Bedorvenkebab
Misschien dat het de opbouw van de tracks is, de refreinen vind ik vaak ook matig. En als dan die gast er ook nog op zit is de helft van het rapgebeuren al redelijk verpest( zonder hem was het een voldoende geworden).

avatar van Septua
De jongen met lang haar gaat onder de naam Dopey Rotten.

avatar van Stapler
Ik vind hem juist misschien wel het tofste. Unieke stem en aparte flow . Ben wel bang dat ik de beats hierop niet ga diggen, net snippets op iTunes getjekt.

avatar van Harderwiek
De heren staan in voorprogramma van Limp Bizkit en vervangen Method Man in de set van Limp Bizkit

baronpils
KEI-HARD! Zo'n toffe rap is dit!

avatar van Colucci_Era
Erg vermakelijke EP. Vooral de beats en de sfeer zijn hierop erg dope.
Skits Vicious is imo de beste rapper van het trio. De andere 2 rappers zijn af en toe wat minder, maar zijn een leuke afwisseling.

avatar van Harderwiek
Halfje verlaagd, Slumber Brothers is gewoon echt slecht! Wel erg benieuwd naar hun album eind dit jaar. What Happened en psychosis (met Price) zijn wel twee gruwelijke eerste singles...

avatar van Elohim
Ik vind Slumber Brothers toch wel errug vet worden wanneer Skits Vicious begint te spitten!

Ken deze tracks nog niet zo goed eigenijk, maar erg super is het voor zover ik gehoord heb niet, vergeleken bij de twee singles van het album.

avatar van Harderwiek
Vrijdag komt hun debuutalbum 'Branded' uit.

baronpils
Nice, heb er zin in!

avatar van Elohim
Ik heb em gepre-ordered, net!
Limited edition stond er... hopen dat ik bij de eerste 200 zit, vast wel, toch? XD

avatar van Harderwiek
Ja ik heb die ook bestelt, vast wel. Lay-out ziet er ook wel gruwelijk uit. Hoop hem vrijdag al binnen te hebben...

avatar van MAS
MAS
Aardige EP maar ik had er toch wel iets meer van verwacht..