Serge Gainsbourg - Du Jazz Dans le Ravin (1996)

Frankrijk
Label: Mercury

1. Angoisse [Instrumental] (2:36)
  2. Du Jazz Dans le Ravin (2:08)
  3. Requiem Pour un Twisteur (2:37)
  4. Chez les Ye-Ye (3:15)
  5. Black March [Instrumental] (1:35)
  6. Black Trombone (2:40)
  7. Ce Mortel Ennui (2:55)
  8. Generique (1:27)
  9. Coco and Co (3:00)
  10. Intoxicated Man (2:35)
  11. Elaeudanla Teiteia (1:34)
  12. Le Talkie Walkie (2:00)
  13. Some Small Chance [Instrumental] (1:57)
  14. Quand Tu T'y Mets (1:54)
  15. La Fille Au Rasoir (2:15)
  16. Quand Mon 6.35 Me Fait les Yeux Doux (6:35)
  17. Fugee [Instrumental] (1:04)
  18. Machins Choses (3:15)
  19. Negative Blues (1:29)
  20. Wake Me at Five [Instrumental] (2:44)
fredpit
Coole franze jazzz....Aardig om de avond mee te vullen.

Weet niet zo goed hoe dit te plaatsen, Ik heb dit eens op een rommelmarkt meegenomen en kan niet spreken van een welbewuste aankoop.

Makkelijk te verteren jazz voor de liefhebber van het franse Chanson is denk ik de beste omschrijving

(tekstboekje met info is in het frans )

Father McKenzie
Snelcursus Frans, man, doen!

Leuke plaat waar inderdaad chanson aan lichte jazz raakt; Leuk en swingend, goede teksten en woordspelingen zoals we dat van le beau Serge gewend zijn, ik kan daar nooit genoeg van krijgen...

Serge was een groot talent!

Stijn_Slayer
Uitmuntend samengestelde verzamelaar. Het lijkt eigenlijk net een coherent album. Ook wel weer een bewijs van de veelzijdigheid van Serge Gainsbourg, die veel meer was dan slechts een rocker of chansonnier.