Ufomammut - Snailking (2003)

Italiƫ

6. Alcool (4:09)
  7. Braindome (6:08)
  8. Demontain (28:06)
avatar van dudehere
mensen die van doom/space rock houden opgelet

de naam van deze band geeft eigenlijk al aan hoe deze cd klinkt

allereerst het mammut deel lood zware doom riffs die langzaam door je speakers schuren

doorspekt met

het ufo deel, door hen zelf omschreven als 'deathspace' spacy keyboard drones en vreemde samples

een trip naar de donkerste delen in ons melkwegstelsel en ver daarbuiten.

je kunt wat nummers luisteren op hun site www.ufomammut.com

of rechter muisknop en opslaan

en

veel plezier

avatar van Eddie
Ze hebben nu een nieuwe cd, Lucifer Songs. Erg lekkere Industrial Doom, de plaat doet me erg denken aan een band als Ministry (ten tijde van Filth Pig) ook hoor ik in de snellere delen wel wat White Zombie terug. Dit zijn zeker geen hapklare brokken, maar wanneer je de plaat de tijd gunt is het zeker wel goet te waaredren.

avatar van Bruno Banani
Eindelijk deze op een sublieme vinyl-uitgave met artwork van hun eigen Malleus-kunstenaars-collectief.
Misschien wel de beste in hun geweldige oeuvre...