Jon Connor - Salvation (2011)

Label: All Varsity

1. Salvation (3:39)
  2. We All In (3:10)
  3. Minutes and Seconds (3:27)

met Lia Mack

4. Don't Fall in Love (2:50)
  5. Big City (3:41)

met Lia Mack en The Degenerates

11. F.L.I. 69 (4:10)

met The Real Slacker

12. Hustle Music (3:32)
  13. Ain't No Future * (3:36)
avatar van Delars
Dope album!
Jon Connor heeft een keiharde flow en goede teksten.
Groot talent.

avatar van bennerd
Ik sta hier echt om te springen

avatar van Rhythm & Poetry
Jullie verwachten veel van deze goon in het heden en in de toekomst, toch? Ik hoor het eerlijk gezegd niet zo. Het klinkt 'wel aardig', maar zo zijn er honderden acts die 'wel aardig' klinken en verder niet beklijven. Jon Connor heeft een fijne stem, maar geen opvallende flow. Tekstueel is het fijn, maar niet uitzonderlijk of bijzonder vermakelijk. Produceert de beste man ook nog wat? Opzich klinken de beats wel aardig. Degelijk vooral. Niet echt een uitschieter (zowel positief als negatief). Ook niet echt beats die ervoor zorgen dat ik met mijn hoofd meeknik. Terwijl dit wel de type muziek daarvoor is.