Per Cussion - Don't Stop (1983)

Zweden
Funk
Label: Silence

1. The Warning (4:17)
  2. Miles Over Pygmyland (4:05)
  3. Lucumi Suite (8:12)
  4. Don't Stop (5:55)
  5. 42nd Street Heartbeat (4:20)
  6. I Walk on Guilded Splinters (8:10)
  7. 2 AM Berimbau (1:34)
avatar van Bakema NL
Fantastische plaat. Alleen 1 probleem...ik heb hem niet. Mijn buurjongen had hem "vroeger".....geen idee of dit ooit op cd is uitgekomen, zal wel niet. Toch maar eens op zoek gaan.

avatar van Bakema NL
In 2003 in Scandinavie op cd uitgekomen dus en ik heb hem zojuist besteld. Staan ook nog extra nummers op zoals de bekendste....Manhattan jungle. Cd is uitgekomen onder de naam Per Tjernberg trouwens.

avatar van captain scarlet
Fijne mix van Fusion /jazz-funk, met zoals de naam al doet vermoeden belangrijke rol voor de percussie instrumenten. Fraaie uitvoering ook van "I Walk on Guilded Splinters".
De hiphop/rap van het openingsnummer zet je even op het verkeerde been, maar is niet representatief voor de rest van het album.
Lucumi Suite is dan weer meer richting traditionele Afro-folk.