Necronomicon - Necronomicon (1986)

West-Duitsland
Label: Gama

1. Dark Land (6:53)
  2. Possessed by Evil (4:26)
  3. Bloody Revenge (3:54)
  4. Insanity (3:05)
  5. Blind Destruction (3:59)
  6. Hades Invasion (4:40)
  7. Magic Forest (5:57)
  8. Iron Charm (5:48)
avatar van Kronos
Duitse trash.

En nee, geen schrijffout.

avatar van Thin Air!
Er zijn dus twee mensen in Nederland die dit album gekocht hebben. Ha, ik dacht dat ik de enige was.
Ik was nog wel zooo trots op deze plaat vroeger. Als ik deze nu (als MP3) nog eens opzet dan krijg ik spontaan last van muzikale bloedarmoede. Keiharde duitse punk trash maar met een bedenkelijk nivo.
Gelukkig was ik er vroeger wel gelukkig mee..
Ze schijnen ooit nog eens een tweede plaat gemaakt te hebben (pas jaren later). Die zal niet veel beter klinken schat ik in.

Nee hoor, de teller staat inmiddels al op drie
Toegegeven, het is geen heel sterk album. Maar om het nu als rommel te omschrijven vind ik toch wel wat ver gaan. Een nummer als Hades Invasion of Magic Forest vind ik toch zeker niet slecht. Hun tweede album, Apocalyptic Nightmare, is overigens van een jaar later.....

avatar van Bouvier666
Huh, volgens Metal-Archives brengt deze band in November hun 8e full-lenght uit. Maar goed, afgaande op deze plaat wordt ik daar nou niet bepaald warm van.