Oddisee - Rock Creek Park (2011)

Label: Mello

1. Still Doing It (3:44)

met yU of Diamond District

2. Skipping Rocks (4:10)
  3. The Carter Barron (3:54)
  4. Scenic Route to You (4:59)
  5. All Along the River (6:36)
  6. Uptown Cabaret (2:37)
  7. Beach Dr. (5:22)
  8. Clara Barton (3:27)
  9. Mattered Much (3:55)
  10. Closed After Dark (4:03)
avatar van Rhythm & Poetry
Beetje anonieme achtergrondmuziek. Het is weliswaar een fijne mix van funk, soul, jazz en hiphop maar dat zorgt er nog niet voor dat het mijn aandacht behoudt. Met Skipping Rocks staat er dan toch nog een track op waarbij ik het volume wel wat hoger zet (en dus meer dan anonieme achtergrondmuziek is).

avatar van bennerd
Is dit instrumentaal of rapt Oddisee ook?

avatar van Rhythm & Poetry
Op de eerste track na is dit instrumentaal. Als ik me niet vergis.

avatar van bennerd
Goed, dan ga ik er ook eens achter. Traveling Man blijft een van mijn favoriete instrumentale hiphopplaten. Niet alleen door het concept, ook omdat er gewoon erg goeie tracks op staan.

Waar ga je achter?

avatar van MFPascal
*aan. Neem ik aan. Maar dat vat je zelf ook wel Rob, haha.

Maar goed, ik vind het wel een vermakelijke plaat. Achtergrondmuziek of niet. Dus 3,5.

avatar van Bedorvenkebab
Niet echt vergelijkbaar met Traveling Man, bennerd. Een degelijke plaat, dat wel, maar niets nieuws onder het zonnetje.