Enkel de titeltrack weet me enigszins te boeien. Introduceert zich goed en gaat dan ook als een trein door. Lekker zaaggeluidje en hoewel de synths die even later volgen wel apart zijn voor de niet zo doorgewinterde Hardcore-liefhebber klinkt deze ook goed. Voicesamples vullen de breaks op en voor de rest moet het nummer het van de melodie hebben, die gelukkig ook kwalitatief redelijk hoog ligt. De kicks zijn vrij stevig met een lekkere punch. Eigenlijk gewoon zoals het hoort bij Mainstream.
Before A Shot breid verder door in dezelfde stijl. Helaas wel slechter uitgevoerd. De melodie pakt me niet echt, de kicks klinken niet zo goed en het is vooral niet zo dynamisch als I'll Never Change. Vind die screech in het eerste deel ook niet echt lekker klinken. Geen slechte track o.i.d., maar lang niet zo pakkend.
I Shall Destory You is weer in de betere richting. Weer wat energieker, goede geluidskeuze alleen weer van die generieke vocals. Wat wel een pluspunt is zijn de melodieën. De kicks zijn weer lekker stevig en ook echt voelbaar (wat is hiermee bedoel is dat je bij veel mainstream tracks niet meer echt de lage frequenties voelt/hoort).
3.5*