Ikodora '65 - HNW1 (Canis Minor) (2011)

Avant-Garde / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. HNW1 (Canis Minor) (21:32)
sendotsklin
Ben de laatste tijd behoorlijk into HNW en dit schijfje van jelle gaat er hier ook prima in

Bedankt Dennis!

tuktak
de track begint met kneiteren en de tweede helft is blazen met die handel. nice!

Dank u!

avatar van niels94
Ik wordt nog fan van je Ik weet niet of het de bedoeling is, maar echt waar, dit brengt me weer tot rust. 's Avonds, met een koptelefoon op, in bed. Zeker als je niet ontspannen of rot voelt: deze EP laat me ontspannen. Waarom weet ik niet eens. Wel weet ik dat ik dit soort noise veel fijner vind dan van die noise met van die schelle geluiden, die werken wel op mijn zenuwen. Desondanks is het ook weer niet zo dat het me 'raakt' o.i.d., vandaar dat ik geen heel hoge punten ga geven, maar wel het cijfer voor een 'erg goed album', ik hoop dus dat je niet boos bent dat ik je 4* gemiddeld weer naar beneden haal

HNW schijnt dus inderdaad mijn ding te zijn, iemand tips voor albums uit die hoek?

sxesven
volgens mij heb ik een lijstje met goeie hnw in het noisetopic gepost, iig wat mandatory dingen:

- alles van Die Reitenden Leichen
- alles van Bachir Gemayel
- Vomir - Proanomie
- The Rita - Thousands of Dead Gods / Bodies Bear Trace of Carnal Violence / The Voyage of the Decima MAS
- A View from Nihil - Primordial Sea
- +MARIA+ - NSNW
- Female Harakiri - Death of Chizuko Mifune
- Insurgent - A Call to Arms
- Avmakt - Eitre
- Up Against the Wall Motherfuckers! comp
- Concrete Threat - Young Blood

etc, er is zoveel goeds...

check ook de HNW Graveyard voor gratis legale downloads van OOP releases

avatar van niels94
Dank, ik sla dit en je tips in het noise-topic even op in mijn MuMe bestandje

Als ik hier doorheen ben klop ik wel weer een keertje aan, of misschien heb ik tegen die tijd zelf wat meer zicht op de noisewereld zodat ik gemakkelijker zelf dingen kan uitzoeken

sxesven
nog een paar toegevoegd, enjoy iig

de 'staples' van het genre zijn iig namen als The Rita, Vomir en Ramirez-gerelateerde dingen als An Innocent Young Throat-Cutter, etc. (check discogs)

niels94 schreef:

Heb dat ook hoor! Lekker een avondje ontspannen met een portie harshnoisewall afgewisseld met wat Bach en Shostakovitch. Zo kom ik deze donkere dagen wel door.