Merciless - The Awakening (1990)

Zweden
Label: Deathlike Silence

1. Pure Hate (3:27)
  2. Souls of the Dead (2:58)
  3. The Awakening (3:09)
  4. Dreadful Fate (2:45)
  5. Realm of the Dark (3:51)
  6. Dying World (4:16)
  7. Bestial Death (2:24)
  8. Denied Birth (4:00)
avatar van exodus
Lekker agressieve Thrash-Deathmetal...(yep, daar waar Kreator ophoudt...) met opzwepende ideeën van deze Zweedse Thrashers die omarmt werden door het D.S.P.-label van Mayhem-gitarist Euronymous. Goede smaak die gast, zeker wat Merciless betreft! Het nummer Pure Hate is te gèèèèèèèk! (zie ook een live concert van hen eind jaren 80 met uitzinnige fans in een obscuur zaaltje en een erg enthousiast Merciless op You Tube...."Pure HAAAAATE!" )

avatar van exodus
Fascinerende Evil mix bij het toffe Merciless; bij aandachtige analyse horen we de oude Kreator, oude SaduS, en de oude Bathory...evil thrash, black, death uit de oude doos waarbij we trots onze eigen schedels bij aflikken!