J. Cole - Any Given Sunday #2 (2011)

Label: Roc Nation

1. Bring 'em In (4:18)
  2. Roll Call (2:23)
  3. Be (Freestyle) (2:26)
avatar van UmindC
Erg fijne EP, met name Be (over Common's Be) is heerlijk.

avatar van GijsV
Vind deze beter dan #1. De beat van Be kan je bijna niet verpesten, Roll Call is erg relaxt en ik moet lachen om de lyrics van Bring em In Ben erg benieuwd naar Cole World.

avatar van Rhythm & Poetry
Dit klinkt fijn: maar drie nummers uitbrengen in de vorm van een EP is toch nauwelijks de moeite waard? Nou ja, Be is de beste track en dat vind ik ook het grote nadeel: op die klassieke beat is het gewoon te gemakkelijk scoren. Drie sterren, meer kan ik eigenlijk niet geven aan dit drie nummers tellende plaatje.

Harco
Technisch gezien zijn het ook niet echt EPs:

For the record, these are not mixtapes, not EP’s either. I wake up on Sunday’s and I decide what songs I want to let out or rerelease for yall. You’ve been so patient for 2 YEARS! I think you deserve some insight and unreleased music.

avatar van Rhythm & Poetry
Mag het dan wel op de site papa?

Harco
Tuurlijk wel; hij brengt het zelf uit.

avatar van Game
"Unreleased music" zegt J. Cole ook heel leuk. Maar bijna elke track op de Any Given Sunday series waren al op het internet te vinden. Jammer.

avatar van Silky & Smooth
Hij had net zo goed een EP, mixtape of whatever kunnen maken van beide Any Given Sundays. Drie tracks is wel heel karig en het doet eerder afbreuk aan mijn verlangen naar zijn album dan dat het nog groeit. Kom maar met dat ding!

Edit: haha, je kan niet eens op een favoriete tracks stemmen!

avatar van Game
Alles op een EP/mixtape zou beter geweest zijn ja. Afgelopen zondag heeft hij weer gloednieuwe tracks (nu wel) uitgebracht die niet op Cole World komen.

Harco
Inmiddels zijn we al bij Any Given Sunday 5 aanbeland, maar de andere drie zijn heel anders van opzet als je ze naast de eerste twee zet. Zo kun je deel drie streamen via UStream en zijn er van zowel deel drie als vier geen albumcovers. Deel vijf bestaat uit twee losse tracks die hij maar online heeft gegooid.