Kogumaza - Kogumaza (2011)

1 stem

7. Bruxist
  8. Cosmist
Sietse
Mijn review op Subjectivisten.nl

Kogumaza is een trio uit Groot Brittannië en na twee singeltjes, waarvan Sevens mij al eerder te oren is gekomen, hebben ze nu hun eerst volwaardige album uit op Low Point.
Op de self-titled plaat Kogumaza hebben ze acht stukken opgenomen en deze is over clear transparant vinyl uitgebracht.

Het trio bestaat uit een drumster en twee gitaristen die een weg zoeken tussen tussen het zware sludge geweld van bands zoals Boris en Neurosis en de psychedelische kanten van de huidige generatie krautrock bands zoals Moon Unit en het drone werk van Earth en Om.

Lees hier verder: De Subjectivisten: Kogumaza - Kogumaza (Low Point)