Kim Carnes - Mistaken Identity (1981)

Label: EMI

1. Bette Davis Eyes (3:48)
  2. Hit and Run (3:18)
  3. Mistaken Identity (4:48)
  4. When I'm Away from You (3:36)
  5. Draw of the Cards (4:55)
  6. Break the Rules Tonight (Out of School) (3:15)
  7. Still Hold On (4:38)
  8. Don't Call It Love (3:08)
  9. Miss You Tonight (5:10)
  10. My Old Pals (3:17)
  11. More Love * (3:35)
  12. Invisible Hands [Dance Mix] * (5:08)
  13. Voyeur * (3:56)
  14. Crazy in the Night (Barking at Airplanes) * (3:36)
  15. I Pretend * (5:20)
  16. Don't Fall in Love with a Dreamer * (3:39)

met Kenny Rogers

avatar van EmDee
De nummers die ik ken vind ik geweldig, wat een strot heeft ze toch.

avatar van Arno
Ik ken er maar één nummer van, Bette Davis Eyes. Valt best wel mee.

avatar van Jan Wessels
Bette Davis Eyes was de hit van dit album maar wordt wat mij betreft overtroffen door het geweldige Draw of the cards. Wat een mooi nummer, het begint langzaam en rustig om te eindigen in een hysterisch lachende Carnes en een gitaar die klinkt als een alarmsirene. 3,5

beaster1256
indd de hit bette davis eyes was een prachtnummer maar draw of the cards nog beter , goeie cd trouwens van kim met haar speiciale stem

avatar van Madjack71
Klopt...Draw of the Cards is een pracht van een nummer...vooral de onderliggende drive die het nummer draagt maakt het heel sterk i.m.o. Maar ook de rest mag er wezen; Bette Davis Eyes als pop klassieker, maar deze vrouwelijke equivalent van Rod Stewart heeft wel meer in haar mars. Up tempo, rock, ballads het misstaat haar geen van allen. Een positieve verrassing dit Mistaken Identity

avatar van josthehague
EmDee schreef:
De nummers die ik ken vind ik geweldig, wat een strot heeft ze toch.

Dan weet ik nog een geweldige zangeres of zanger met zo'n strot.

Bonnie Tyler en Rod Stewart

avatar van Popsong89
Kwam er deze week achter dat Bette Davis Eyes een cover is van Jackie DeShannon. Heb laatst ook een mooie cover hiervan gehoord van de Minor Alps, die speelden ze live in Utrecht. De uitvoering van Kim blijft voor mij de beste.

Een heel aparte en kenmerkende stem die je of al snel gaat haten of je helemaal doet smelten en je aangenaam in je macht neemt. Ik behoor tot de laatste categorie, heeft trouwens nog enkele malen op het podium gestaan met Rod Stewart en dat is smullen geblazen.

avatar van Juul1998B
Bette davis eyes blijft echt een van mn favoriete nummers zeg, tjeezus.