Pearl Jam - Live: 12-06-00 Landgraaf, Holland (2000)

Label: Sony

1. Corduroy (5:35)
  2. Breakerfall (2:51)
  3. Animal (2:35)
  4. Hail Hail (4:51)
  5. Rival (3:33)
  6. Jeremy (5:41)
  7. Nothing as It Seems (6:03)
  8. Mfc (2:30)
  18. Fuckin Up (9:13)
  19. Black (6:44)
  20. Leaving Here (3:20)
avatar van EmDee
Van al die live bootlegs die ik van ze ken, is dit wel de minste en ook de kortste trouwens.
Het lijkt of ze meer op de automatische piloot spelen dan bij hun eigen concerten.

avatar van bonothecat
EmDee schreef:

Ik dacht dat ze ook hier zelf spelen of handen ze stand ins!

avatar van EmDee
Vergelijk hem maar eens met bv Milan, Katowice of Houston.

Allmusic
Alles valt tegen aan deze cd: de speelduur, het enthousiasme van de band, de geluidskwaliteit......, maar gelukkig zijn er genoeg andere opnames van live-optredens gemaakt...

EmDee schreef:

Vergelijk hem maar eens met bv Milan, Katowice of Houston.

Katowice is echt prachtig! Maar vergeet ook de Madison Square Garden shows van de 2003 tour niet.

avatar van pauljojo
Is deze echt zo slecht joh? Kan er altijd volop van genieten! Maar ja, dan ga ik maar snel die van Katowice II proberen te krijgen...

avatar van Paalhaas
^#%&@*$-concert

Das wel wat overdreven Paalhaas. Ze hebben veel betere concerten gespeeld, maar dit is evengoed een goed optreden.

avatar van Paalhaas
Ik vind het geen goed optreden, ik vind het erg ongeïnspireerd (EmDee zegt het goed als hij over de automatische piloot begint). Je moest Mike eens zien spelen. Hij kon niet wachten tot het was afgelopen. Eddie probeert er nog het beste van te maken, maar het is een tamme bedoeling.
Ik ben altijd een groot fan geweest en vroeger spaarde ik bootlegs. Nou, ik heb er een heleboel en deze is één van de slechtste.

avatar van Amongvedder
1,0
Het enige mooie hiervan is dat ik er zelf bij was.

Ik was hier ook bij. Na dit concert was ik echt teleurgesteld. Ze stonden als wassen beelden op het podium. Volstrekt inspiratieloos.

Wanneer je dit vergelijkt met het optreden in Arnhem (aug. 2006) lijken het wel 2 verschillende bands. En dan ook nog op CD.

Jammer.

avatar van Funky Bookie
Zeker voor PJ begrippen een erg kort optreden. Het begint nog energiek, maar daarna stort het wat in. Het heilige vuur was bij de band in deze periode wat verdwenen en zou pas na/met Riot Act weer echt terugkomen.