Had ik bij het toevoegen toen geweten wat ik nu weet, dan had dit album van dit Antwerps vijfkoppig Heavy Metal combo nooit op MusicMeter gestaan want... dit album hebben ze wel degelijk opgenomen maar is toen nooit verschenen. Geen idee of dit later wel is gebeurd.
In 1986 namen ze hun demo Strange Feelings op, deden een aantal concerten (en ik denk ze zelfs eens gezien te hebben maar dat geheugen van mij) en kregen de kans om een plaat op te nemen. Na de opnames was het geld ribbedebie en kwam de plaat niet uit. Op Facebook staat een pagina van hen maar vermits ik de herkomst hiervan niet kan controleren en de infopagina overduidelijk letterlijk werd overgenomen van andere sites, is het verder raden.
Geluid is geen al te vetten (te schel) en de muziek is redelijk zonder dieptepunten maar ook zonder uitschieters. Het is degelijke Heavy Metal dat misschien nog iets had betekend begin de jaren tachtig maar in1989 stond Metal al veel verder. Enkel het nummer Lost in Love is iets rustiger van opzet. Verre van onmisbaar, eerder een curiosum of in mijn geval een hersenbreker.