Das Racist - Relax (2011)

Label: Greenhead

12. Rainbow in the Dark
  13. The Trick
  14. Celebration
Nihilisme
Eerste luisterbeurt nu, vond het voorgaande werk niet superspannend maar Michael Jackson is alvast geslaagd.

Nihilisme
Kom op mensen, ga dit eens luisteren.

avatar van He$$el_01
Ga hem over uurtje luisteren.

avatar van maxinator
Vooruit dan maar

avatar van He$$el_01
Na één keer luisteren ben ik niet zo onder de indruk. De beats liggen me niet echt.

avatar van Stapler
Nihilisme schreef:

Hmm, ik vind vooral Shut Up Dude veel beter dan dit album.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Power

Ik vind Michael Jackson toch wel een heel vermakelijke single. I'm fucking great at rapping!

avatar van maxinator
Vermakelijk, net als de mixtapes. Relax vind ik het beste nummer en Punjabi Song is erg irritant.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Girl is echt een bazennummer, die beat is te briljant - evenals de video. Samen met Power de twee nummers van Relax die ik geregeld draai. Het is dat het hele concept Das Racist draait op onzinnige nummers, maar anders had ik het jammer gevonden dat ze zo veel fillers op hun platen hebben staan. Een album samengesteld uit de betere tracks van hun werk had van mij een veel hogere beoordeling gekregen.

avatar van Shelter
Shut Up Man heeft een vette beat die ook goed past bij de raps, de raps in het algemeen op dit album doen me denken aan Earl Sweatshirt. Ook de producties hebben er wat van weg.
veel tracks echter vind ik zeer matig tot heel slecht (Brand New Dance, Girl, Booty in the air, Power, Punjabi Song, Selena, The Trick). Rainbow in the Dark zit op de grens van leuk en zwaar irritant.
1 track vet en de rest matig tot slecht, nee dit is niet mijn ding.