kwaliteitshoesje natuurlijk, de mijne is heel anders en daar ben ik zeker niet rouwig om
met name onder de indruk van de geschreven binnenzijde! de gekartelde randen van de hoes doen al vermoeden dat het hier niet om een cultureel verantwoord huzarenstukje gaat binnen de verfijnde contreien van onze muzikale samenleving.
track 1 klinkt alsof een boormachine een gat in de muur boort om de badkamer te voorzien van een broodnodig extra ontluchtingskanaal. track 2 doet vermoeden dat de toiletproducten van de cover in een dieselgrasmaaier zijn gestopt, waarna er vervolgens wordt geprobeerd daar een schaap mee te scheren. uiteraard gaat dat gepaard met geluiden die ik zou kunnen uitleggen als dat het schaap het minst blij is binnen deze setting.
track 3 is een epische schreeuw van opwinding gecombineerd met een succesvolle geluksklank diep vanuit de diepe krochten van iemands persoonlijke emotionele opwinding. uiteraard heeft dit alles te maken met de afsluitende track met een intro van 1 minuut met de meest vreselijke herrie die je ooit hebt gehoord.
gelukkig wordt het hierna allemaal weer een beetje transparanter en voel ik zeker de eerdere genoemde popassociaties opkomen. al met al een zeer consistent plaatje mag ik wel zeggen.