Tracy Bonham - Blink the Brightest (2005)

Label: Zoe

1. Something Beautiful (4:17)
  2. I Was Born Without You (3:45)
  3. And the World Has Nerve to Keep Turning (4:45)
  4. Eyes (3:43)
  5. Take Your Love Out on Me (4:32)
  6. Whether You Fall (3:35)
  7. Dumbo Sun (3:30)
  8. All Thumbs (2:51)
  9. Naked (3:56)
  10. Shine (4:20)
  11. Wilting Flower (3:03)
  12. Did I Sleep Through It All? (3:21)
Hier heel erg benieuwd naar...Het heeft heeel lang geduurd. Iemand al iets gehoord?

avatar van musicfriek
Is te beluisteren op de luisterpaal van de vpro site. Heb er zelf beetje gemengde gevoelens over. Ze klinkt stuk rustiger dan op haar vorige albums. Vind het niet slecht, maar ook (nog) niet heel goed. Kan nog komen natuurlijk!

ze zal wss haar innerlijke rust gevonden hebben, na haar scheiding met soulwax gitarist (naam kwijt)...

Ook ik vind hem een beetje tegenvallen. Maar ik ben dan ook verknocht aan haar weergaloze debuut. Dit is zeker geen slecht album, maar op de een of andere manier mis ik iets.

Ik ga het eens beluisteren als ik thuis ben...

Ik vind Something Beautiful een aangename single.

avatar van Madjack71
Bonham neemt haar tijd voor de albums, getuige de 4 a 5 jaar die er telkens tussen zitten. Dit Blink the Brightest klinkt zacht, welhaast fluisterend met her en der aangename melodietjes ertussen. Geen grootse indruk ervan, maar vind het niet slecht klinken.