Wilson Phillips - Shadows and Light (1992)

Label: SBK

1. I Hear You (Prelude) (0:53)
  2. It's Only Life (5:25)
  3. You Won't See Me Cry (3:53)
  4. Give It Up (4:51)
  5. This Doesn't Have to Be Love (4:41)
  6. Where Are You (5:24)
  7. Flesh and Blood (5:35)
  8. Don't Take Me Down (4:44)
  9. All the Way from New York (3:38)
  10. Fueled for Houston (4:15)
  11. Goodbye, Carmen (5:18)
  12. Alone (5:17)
  13. I Hear You [Reprise] (2:06)
Geen slecht album hoor, wel minder dan hun debuut-cd, maar er staan leuke popballades op. Klinkt volwassener dan hun debuut.
3/5.

avatar van Damita
Lekker luister-album... Doet me enigzins ook een beetje denken aan de Dixie Chicks en The Corrs...

In retrospect toch een sterk en intiem popalbum, gladjes geproduceerd door Glenn Ballard (Alanis Morrisette), maar in zijn genre nagenoeg perfecte popmuziek. De connectie met the Corrs hoor ik zeker, maar deze band heeft toch meer klasse en vocale variatie. Goodbye Carmen is fenomenaal mooi, leadsingle het ronduit prachtige You wont see me cry kreeg hier veel airplay, maar werd slechts een klein hitje. Hoe anders in Japan , waar deze band een supersterren status had. Niet volledig ten onrechte, want dit album en ook het debuut is toch lichtjaren beter dan het gros wat tegenwoordig wordt uitgebracht, zeker door meidengroepen. 4 sterren