Neon Indian - Era Extraña (2011)

Electronic / Pop
Label: Transgressive

1. Heart: Attack (0:59)
  2. Polish Girl (4:26)
  3. The Blindside Kiss (3:35)
  4. Hex Girlfriend (3:18)
  5. Heart: Decay (1:46)
  6. Fallout (3:34)
  7. Era Extraña (2:59)
  8. Halogen (I Could Be a Shadow) (4:37)
  9. Future Sick (4:49)
  10. Suns Irrupt (5:30)
  11. Heart: Release (2:07)
  12. Arcade Blues (4:47)
avatar van repelstefan
First Listen: Neon Indian, 'Era Extrana' : NPR

Hier te beluisteren in zijn geheel, mocht je het gemist hebben op Pitchfork

Woutt
Ik had niet verwacht dat Neon Indian ooit nog een goeie plaat zou maken na Psychic Chasms, maar dit nieuwe plaatje van Neon Indian is toch wel érg goed te pruimen. Het doet me nu wat denken aan Washed Out (Polish Girl), M83 (Hex Girlfriend), Boards Of Canada (Future Sick) en My Bloody Valentine (The Blindside Kiss).

avatar van Eveningguard
Hoe anders is dit als het eerste album? Die was aangenaam corny.

avatar van jurado
Deze is ook aangenaam Corny maar dan een stuk beter.

avatar van Ducoz
Mooie cover, ga er alleen niet op stemmen.
Vind dit echt niets.

Woutt
Hex Girlfriend is wat mij betreft een van de beste nummers van 2011.. Relaxed en opzwepend, catchy en chill.. Wat een sound, heerlijk gewoon.

avatar van jurado
Ducoz schreef:
Mooie cover, ga er alleen niet op stemmen.
Vind dit echt niets.

Wat vindt je er echt niets aan?

avatar van Ducoz
Ik ben niet van de dance, ik heb ook martyn geluisterd, die 2 keer helemaal uit en kom niet verder dan een onvoldoende.
Enorm saaie muziek, dat dat live in een discotje ofzo lekekr klintk ga ik niet betwisten.

Op deze plaat ga ik niet stemmen, ben niet verder gekomen dan nummer 3... zelfde verhaal eigelijk.

avatar van Pepino
Dit album zweeft!

avatar van coldwarkids
Polish Girl blijft van hoog niveau! Ook na 12 jaar! Nooit wat leuks meer gevonden van hem!