Houses - Clean Life (2011)

Label: [PIAS]

1. A Way Home (2:59)
  2. Walk Away (3:21)
  3. Stay with Me (4:20)
  4. Suicide (4:25)
  5. Black Clothes (4:03)
  6. Remember (4:21)
  7. Thousands of Suns (3:30)
  8. Red Tears (4:57)
  9. Clean Mouth (4:26)
  10. My Life (4:57)
Prima album! Eigenwijze bas- en toetsenlijnen met bijzondere stem. Met regelmatig een geluidseruptie om de boel op te schudden en de aandacht erbij te houden. Begin eens met: YouTube - houses - Stay With Me (Official Video)

Fantastisch album, wat hebben we in nederland op het ogenblik toch ongelofelijk goeie bands.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Op hun site is dit album te beluisteren.

music | houses - houseshouses.nl

Mooie breekbaar album. Pop/rock uit nederland met een gouden randje uit Zwitserland namelijk de geweldige stem van Ella.
Zitten ook geregeld tempo versnellingen in zodat het album overeind blijft staan, en niet te rustig blijft.
Inderdaad leuk talent weer uit ons eigen landje.
Hoogtepunten de single Stay with Me en Thousands of Suns wat weer weat steviger en sneller klinkt.

Prima plaat, live ook zeker de moeite waard!

Las een maand geleden dat de band ermee ophoudt. Jammer vond het mooie muziek, had de ep ook. Ze hebben nog is bij mij thuis opgetreden met het studenten kamer festival. Onvergetelijke avond! Hopelijk duikt Ella van der Woude (zangeres) nog ergens anders op, want die stem is echt heel bijzonder, vooral live!