King Syze - Collective Bargaining (2011)

Uitgebracht in eigen beheer

16. Stick to the Plan
  17. Gold Casket

met Ill Bill & Vinnie Paz

avatar van Elohim
Hier kijk ik dus echt naar uit! Geheel geproduceerd door Skammadix, waar ik best veel van verwacht. De features zijn volop aanwezig wat erg aantrekkelijk is bij een Syze project. Het is alweer een tijdje geleden dat ik van Rockie Reyes heb gehoord (of eigenlijk, ken ik alleen van What's Really Good van JMT).

Ik kijk vooral uit naar
Iron Work met Celph Titled, Planetery en Esoteric, The Strike Line met Diabolic, Reef the Lost Cauze, Jus Allah en King Magnetic en Water to Wine met Apathy en Chris Webby.

Ik ga deze sowieso pre-orderen met een shirt erbij (hoorde dat dat kon xD)!

avatar van He$$el_01
Waar moet je hem pre-orderen?

avatar van Elohim
King Syze — Home - kingsyze.bigcartel.com Is nog niet mogelijk, maar dat is de site.

begint in ieder geval dope!

avatar van Elohim
Ik wacht nog steeds, maar krijg spoedig alledrie de albums van Syze!

avatar van Rhythm & Poetry
Paar leuke nummers, maar het grootste gedeelte boeit me totaal niet.

avatar van Elohim
Echt ZOVEEL beter dan verwacht!
Skammadix!

avatar van MJ_DA_MAN
Niks is origineel op deze plaat, maar wat boeit dat als het gewoon hard klinkt? King Syze rapt prima en met vol enthousiasme, Skammadix zorgt voor prima muzikale ondersteuning en de gastartiesten dragen vrijwel allemaal hun steentje bij. Vermaak van begin tot eind.