Totaal Geflopt - Fratsen (2011)

geen stemmen

7. Fratsen 7 (0:11)
  8. Fratsen 8 (0:06)
  9. Fratsen 9 (2:58)
  10. Fratsen 10 (3:00)
  11. Fratsen 11 (Furbyfuck) (4:50)
jeko
Een kleine 20 minuten aan lobit noise. mp3 8,000KHz; Mono; 8 Kbps)
In het laatste nummer komt good old furby nog even voorbij.(wie kent hem niet)
Uitgebracht op floppy disk (logisch)en cdr!

tuktak
geinig spul is het, netjes dat er naast een diskette ook gewoon een cdtje wordt bijgeleverd. altijd fijn als een release ook een beetje makkelijk af valt te spelen. klantgericht denken. rariteiten verhogen voor mij misschien de charme, maar niet de kwaliteit van een release.
wellicht nog leuker geweest was misschien een soort van dubbelcase waar beide geluidsdragers in kunnen. nu bestaat er natuurlijk geen hoes voor diskette met cd, maar niks lijkt me onmogelijk

over de release, wazige lonoise die alle kanten op springt, nergens keihard wordt, dus aantrekkelijk luisterbaar. afentoe misschien iets te fragmentarisch naar mijn mening.

sxesven
tuktak schreef:

weldegelijk klik

Tss

Dat ga iik onthouden

tuktak
potver, ziet er slick uit zon hoes

sendotsklin
goed bezig jelle, deze is echt vet

Dank je Dennis