Sennen - Age of Denial (2010)

Label: Hungry Audio

1. Age of Denial (4:42)
  2. With You (5:01)
  3. A Little High (6:02)
  4. Falling Down (5:52)
  5. S.O.S. (4:08)
  6. Innocence (3:38)
  7. Red Horizon (3:29)
  8. Can't See the Light (6:23)
  9. Sleep Heavy Tonight (5:27)
  10. Sennen's Day Out (1:26)
  11. Broken Promise (6:15)
  12. Out of Our Depth (1:55)
avatar van Gringo_m
Op hun vorige cd Where The Lights Get In was het nummer Black Out het beste nummer.
Op deze laatste cd uit 2010 zou het een van de mindere nummers zijn.
Dit om aan te geven wat een snelle ontwikkeling deze band aan het maken is.
Echt in een hoekje stoppen is moeilijk want er komt van alles langs op deze cd: we horen flarden van Shoegaze, Mogwai, Black Rebel Motorcycle Club en toch ook een eigen gitaar geluid wat ik niet kan plaatsen.
De vaak tweestemmige zang klinkt rustgevend tussen het gitaargeweld.
Minpuntje is dat veel nummers constant door denderen op hetzelfde melodietje zonder een brug of overgang.
Maar boeien doet het me zeker.

avatar van starsailor
Fris album waarin de shoegaze invloeden overheersen en inderdaad hier en daar BRMC maar ook Stereolab (ten tijde van Switched On) te horen is. Tweestemmige zang doet al snel aan Ride denken. Ik ben enthousiast!

avatar van Helicon
Kolere pas het derde bericht en tweede stem op dit GEWELDIGE album. Heerlijke meerstemmige shoegaze, die inderdaad bij tijd en wijle aan Ride doet denken.
Bevat eigenlijk louter en alleen prachtige nummers.Toppers (daar iets boven uit) A little high, Can't see the light DONDERS wat een fijne nummers zijn dat, met heerlijke outro's