Turisas - Battle Metal (2004)

Finland
Label: Century Media

1. Victoriae & Triumphi Dominus (1:28)
  2. As Torches Rise (4:51)
  3. Battle Metal (4:23)
  4. The Land of Hope and Glory (6:22)
  5. The Messenger (4:42)
  6. One More (6:50)
  7. Midnight Sunrise (8:15)
  8. Among Ancestors (5:17)
  9. Waari (2:28)
  10. Prologue for RRR (3:09)
  11. Rex Regi Rebellis (7:10)
  12. Katuman Kaiku (2:22)
wat dit allemaal voor mixjes zijn ik weet het niet,maar het klinkt heel tof allemaal die gasten zijn gooooooeeeeed!!!!!!!

Dit is echt een geniale plaat. Een soort metalsoundtrack van Braveheart, Gladiator of 300 ofzo. Midnight Sunrise is werkelijk waar 1 van de beste nummers ooit gemaakt. Epic.

Inderdaad erg episch. The Varangian Way vind ik nog beter uitgewerkt.

avatar van dennisrammstein
Alleen door battle metal is dit al een topalbum!

avatar van Metalhead99
Geweldig album!! Ik ben echt fan geworden van de mannen van Turisas met hun 'battle metal' zoals ik het nu noem. 4*

avatar van jasper1991
aardige muziek, meeste nummers luisteren goed weg. met die blazers maak ik snel een associatie met bal-sagoth hoewel dit in het geheel net anders is.

avatar van Spock2011
Leuk plaatje. Battle Metal is echt een festivalhit. Ik vind het intro van Hope and Glory wel buiten de boot vallen. Ook RRR vind ik erg zwak, ik hoopte toch iets epischer.

avatar van jasper1991
Rex Regi Rebelis is briljant!

Echt een bruut strijdlustig nummer, de beste op dit album!