Marlon Roudette - Matter Fixed (2011)

Pop / Hip-Hop
Label: Universal

1. Storyline (4:50)
  2. New Age (3:31)
  3. Hold on Me (3:47)
  4. Brotherhood of the Broken (4:04)
  5. Didn't I (3:46)
  6. True to Yourself (3:39)

met Finley Quaye

7. Riding Home (4:04)
  8. 10 Million (3:45)
  9. Anti Hero (3:45)
  10. The Loss (3:28)
  11. Closer (4:13)

met Lucy Leston

12. City Like This (3:49)
avatar van Murdock
Deze plaat is van de man van mattafix. veel mensen zijn weg van de single "new Age" die ik zelf dan weer minder vind. Hold on Me, Brotherhood of the Broken en 10 Million zijn voor mij de beste. aardig plaat maar net wat minder dan mattafix.

Leuk album, met Hold on me als absolute topper, maar ook Anti Hero en Brotherhood of the broken zijn de beteren. Zou er een verwijzing zijn naar Mattafix (klinkt als: Matter Fixed)??

avatar van Mctijn
Vrij vlak plaatje. Leuke mengelmoes van stromingen en invloeden, al hoor ik de "Hip-hop" er wat minder in. Het is gewoon zoetgevooisde pop zonder zware onderwerpen of pretenties. Gewoon lollig, niet meer en niet minder.

Overigens best grappig dat 3FM de single "New Age" oppikt en brengt als "nieuwe muziek". Je zou denken dat er wel mannetjes zaten op te letten in augustus/september 2011 wanneer dit soort radiovriendelijke deuntjes worden uitgebracht.

dribbeltje
Aaah kom op! deze plaat is écht goed!!

Gewoon geweldige muziek die recht uit het hart komt.