Melissa Horn - Innan Jag Kände Dig (2011)

Zweden
Label: Svedala

1. Destruktiv Blues (3:12)
  2. Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre (4:32)
  3. Om du Letar Efter Nån (4:05)
  4. Nåt Annat än Det Här (2:34)
  5. Under Löven (3:33)
  6. Du är Nog Den (4:22)
  7. Dom Som Bländats Av Ljuset (3:26)
  8. Mardrömmar (3:46)
  9. På Låtsas (3:07)
  10. Innan Jag Kände Dig (3:37)
  11. Det Känns ännu Sämre Nu (3:45)
avatar van Guinness1980
Ik had dit album begin deze week toegevoegt maar zie nu dat ik niet de enige was.
Ik ken tot nu toe alleen de titeltrack en die maakt me nieuwsgierig naar de rest van het album!

Ik heb nu 3 nummers gehoord en de samples op amazon.uk, maar echt veel verandering zit er niet in bij Melissa, dat geeft natuurlijk niets, maar toch heb ik het gevoel dat nog tig van dit soort platen op de duur gaat vervelen. Als je zo'n stem hebt kun je het best wagen eens een iets andere kant van jezelf te laten zien, dat hoeft niet radiaal te zijn, dat kan ook heel subtiel.

Het album staat nu op Spotify. Het is veel beter dan ik dacht. De stijl van de nummers is nog steeds hetzelfde, echter kiest Melissa voor een veel dynamischer en spannendere opbouw van haar mierzoete songs. Hierdoor zijn de songs mooier en interessanter dan op de vorige platen.

avatar van Guinness1980
Wat een juweeltje is dit album!
Klinkt minder lief en zoet als haar vorige albums maar kan er ondanks dat ik er niks van versta enorm van genieten.

Een goede tip is de nummers te googelen en door de google vertaler te halen. Bijvoorbeeld het nummer 'Kungsholmens Hamn' van haar eerste album, heeft een hele mooie tekst.

kkriz
Potverdorie wat is Under löven een mooi nummer zeg... gauw de rest luisteren!