Todd Rundgren - [re]Production (2011)

Label: MRI

1. Prime Time (3:29)
  2. Dancing Barefoot (3:56)
  3. Two Out of Three Ain't Bad (3:21)
  4. Chasing Your Ghost (3:29)
  5. Love My Way (4:31)
  6. Personality Crisis (3:53)
  7. Is It a Star? (3:38)
  8. Tell Me Your Dreams (3:50)
  9. Take It All (4:08)
  10. I Can't Take It (3:11)
  11. Dear God (3:59)
  12. Out of My Mind (3:27)
  13. Everything (4:25)
  14. Walk Like a Man (3:26)
  15. Nothing to Lose (3:05)
TODD heeft nummers op de plaat gezet die hij (vroeger) heeft geproduceerd. Het openingsnummer bijvoorbeeld is een nummer van the Tubes. Leuk, maar wel een tussendoortje.
Zit met smart te wachten op een album a la Healing bijvoorbeeld!

avatar van Marty
Even wennen, maar Todd gaat goed los, hier! Naar eigen zeggen geïnspireerd door het productiewerk van Lady Gaga heeft hij van zijn oude productie-werk Europop/dance-versies gemaakt. Eigenlijk geen zwak nummer te kennen, uitschieters zijn Personality Crisis, Tell me your dreams en I can't take it.
En zo herhaalt Todd Rundgren zich ook na een carrière van ruim 43 (!) jaar nog steeds niet. Sterker nog: hij is nog steeds vernieuwend!

beaster1256
Ook al niks voor mij , het arme genie van ooit dooft nu toch zachtjes uit , spijtig , heel spijtig ....en ik hou ook van hem , dus nog spijtiger , ooit de laatste keer dat ik hem live zag in belgie , was er amper een 30 man in de zaal , ik dacht in gent , nu ook al meer dan 10 jaar geleden , en ook geen goed concert al mochten we op zijn gitaar spelen , ja , we worden oud , ik zeker en todd ook .... Binnenkort sterven we ....

Fedde
beaster1256, ik leef met je mee. Oud worden gaat mij ook niet zo goed af. Maar sterven, dat is te vroeg. Er zit nog wat tussen. Een mooie oude dag? Sommigen worden steeds beter hoe ouder ze worden. Dat kan ook. Niet Rundgren helaas. Zijn stem gaat lang niet meer zo soepel de hoogte in, evenals de geest en de inspiratie, verder speculeren doe ik niet ... Voor mezelf trek ik een streep bij Todd in begin jaren '90. Spijtig.

beaster1256
al vind ik de laatste dan weer wel goed Fedde

avatar van heartofsoul
beaster1256 schreef:

En toch geef je nog 4**** ?

yellowhite
Kan iemand me helpen door te vertellen waarvan track 13 is?

De rest:

15. Dragon/Hunter

Verlos mij aub van dit vraagstuk

avatar van Marty
yellowhite schreef:
Kan iemand me helpen door te vertellen waarvan track 13 is?

De rest:

13. ??????????
14. Grand Funk
15. Dragon/Hunter

Verlos mij aub van dit vraagstuk

Het nummer Everything komt van het album Guitars and Women van gitarist Rick Derringer.