The Human League - The Best Of (1997)

Alternatieve titels: Sight & Sound | Greatest Hits on Cd & Dvd

Pop / Electronic
Label: Virgin

1. Love Action (I Believe in Love) (3:49)
  2. Mirror Man (3:48)
  3. Open Your Heart (3:53)
  4. The Sound of the Crowd (3:55)
  5. Don't You Know I Want You (3:06)
  6. Life on Your Own (4:04)
  7. Seconds (4:58)
  8. Hard Times (4:52)
  9. Do or Die (5:23)
  10. Heart Like a Wheel (4:27)
  11. The Lebanon (3:45)
  12. Get It Right This Time (4:12)
  13. Louise (4:55)
  14. Kiss the Future (4:13)
  15. Human (3:47)
  16. Let's Get Together Again (4:59)
Marcel²
Voel me genept met deze cd. Eigen schuld had ik beter moeten kijken. Don't You Want Me staat hier niet op.

beaster1256
ja erg , de hele 'dare ' staat er bijna op maar van ' don't you want me ' geen spoor , raar maar waar , waarom lichten ze de mensen toch zo makkelijk op tegenwoordig ???

En het mensonterende Human staat er wel op. Verschrikkelijk nummer vind ik dat.

Marcel²
beaster1256 schreef:

Ja dat heb ik gemerkt, heb deze verzamelaar nu op staan. Toch wel een hoop mooie tracks. Die nieuwe Greatest Hits heb ik ook, maar deze kon ik wat sneller pakken.

avatar van musicfriek
rayman schreef:
En het mensonterende Human staat er wel op. Verschrikkelijk nummer vind ik dat.

Is nou juist mijn favoriete nummer van hun.

Dit album is dan ook alleen voor de Massive fans !

The Lebanon is wel weer gezellig actueel nu:

"And who will have won
When the soldiers have gone
From the lebanon
The lebanon"

Pieter Paal
Ik vind alles van The Human League o.k., dus ook het prachtige 'Human'.
'Greatest hits' uit 1995 is voor mij de beste Human League-verzamelaar, maar dan moet je wel eerst die vervelende Snap-mix van 'Don't you want me' vervangen door 'All I ever wanted'.
Een tijdje terug had ik een goedkope compilatie van het duo Soft Cell in mijn handen, waar allemaal bekende nummers opstonden, behalve hun grootste hit de cover 'Tainted love'.
Voor ietsje meer heb je ietsje meer, maar het blijft voor de snelle kopers schandalig.

EVANSHEWSON
Hele goede verzamelaar van een bandje dat met de meeste songs op dit album hun plekje in de popgeschiedenis zeker verdiend hebben, toch ?

**** Misschien is Dare! als regulier album toch wel hun beste!

avatar van Arno
Toen ik deze donderdag zag liggen bekeek ik de tracklist en las ik ook Don't You Want Me bij nummer 5 Maar eigenlijk heb ik dat nummer toch al op een verzamelcd staan. Bovendien heb ik hier maar 4 euro neer voor moeten tellen en ben ik vooral blij dat ik The Lebanon nu heb.
Van de rest ben ik nog niet echt zwaar onder de indruk, maar da's wel meestal het geval na één luisterbeurt.

avatar van Rinus
Leuke verzamelaar van deze electro-pop band. Ik heb de re-issue uit 2004, met een andere package.

Ik heb die Greatest Hits uit 1995, maar ik kan best begrijpen dat veel consumenten bij snel kopen bij track 5 hun grootste hit Don't You Want Me gelezen hebben.
Dit is een voorbeeld in een ander muziek-genre: een verzamel-CD van Fleetwood Mac's Peter Green jaren. Kenners weten dat die groep een nummer heeft opgenomen met de titel Need Your Love Tonight, maar ook de hitsingle Need Your Love So Bad.
Of dat ze in plaats van de studio-versie een live-versie of een remix erop zetten en dat niet op de achterzijde of in de inlay vermelden.
Ik heb deze CD van Human League en andere goedkoop geprijsde CD's in het verleden zien liggen van het Disky-label, dat volgens mij onderdeel van de Diskoland-platenwinkels is. Het zijn steeds verzamelaars waar wat bekende nummers op staan, maar ook weer van alles op ontbreekt. Sommige compilaties zijn door het label Disky zelf samengesteld, maar er zijn ook veel re-design's, dus in plaats van EMI of Virgin staat er Disky op. Toch zie je op de CD zelf distributed by EMI staan. Disky bracht ook reguliere albums opnieuw uit. Ik noem als voorbeeld Rat In The Kitchen van UB40.
Later heeft Disky ook verzamel-CD's met artiesten die op Sony Music zitten/zaten (o.a. The Nits en Time Bandits) uitgegeven, die weer wel goed samengesteld zijn.
Ik weet niet eens of het Disky-label nog bestaat. CD's van dat label kom ik eigenlijk nooit meer tegen.

avatar van pureshores
heb deze ook, vooral Mirror man en natuurlijk The Lebanon zijn topnummers.
Er zijn zoveel best offs van The Human League dat er altijd wel iets mist of anders kan. Bij deze ontbreekt Don't you want me maar er staan geen remixes die niks toevoegen op

Ik mis verder Love is all that matters

Rare verzamelaar...